Ένα λιπαντικό είναι ένα από τα πιο χρήσιμα σεξουαλικά αξεσουάρ. Ωστόσο, για πολλούς λόγους που σχετίζονται με τα ταμπού, συχνά δεν χρησιμοποιείται επαρκώς. Το σωστό λιπαντικό μπορεί να αλλάξει εντελώς τη σεξουαλική σας ζωή μειώνοντας την τριβή, αυξάνοντας την ευκολία και μερικές φορές την ευαισθησία. Στην πραγματικότητα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το σεξ με εξατομικευμένο λιπαντικό είναι πολύ πιο ευχάριστο από το σεξ χωρίς αυτό.
Η χρήση λιπαντικού δεν είναι δύσκολη, απλά πρέπει να γνωρίζετε μερικά πράγματα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Βρείτε το καλύτερο λιπαντικό για το είδος του σεξ που σας αρέσει.
Η χρήση λιπαντικού είναι το εύκολο μέρος, η επιλογή του σωστού λιπαντικού είναι η πραγματική πρόκληση.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές:
-Εάν είστε επιρρεπείς σε λοιμώξεις, αποφύγετε lubricants σιλικόνης και lubricantsπου περιέχουν γλυκερίνη.
-Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, αλλεργίες ή άλλες χημικές ευαισθησίες, αποφύγετε εκείνες που φέρουν την ένδειξη "paraben" στην ετικέτα.
- Συμπυκνωμένα lubricants όπως η σιλικόνη είναι ευκολότερα στη χρήση σε παιχνίδια και πρωκτικό παιχνίδι.
-Μην χρησιμοποιείτε lubricants σιλικόνης με παιχνίδια σιλικόνης, θα τα σπάσουν ή θα τα χαλάσουν.
- Μην χρησιμοποιείτε lubricants με βάση το λάδι με προφυλακτικά γιατί πιθανότατα θα σπάσουν.

Εάν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, πηγαίνετε σε ένα κατάστημα σεξ με μια ειδικότητα όπως KinkQueer.gr και συζητήστε τι είναι καλύτερο για τις συγκεκριμένες επιλογές σας. Ξεκινήστε με ένα μικρό μπουκάλι ή δείγματα συσκευασίας και δοκιμάστε τα στους καρπούς και μέσα στους μηρούς σας εάν είστε αλλεργικοί.

Πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε λιπαντικό
Μια μικρή ποσότητα λιπαντικού ceeps το παιχνίδι που συνεχίζεται, αρχίστε να εφαρμόζετε το λιπαντικό από την αρχή του σεξ act.

Εάν χρησιμοποιείτε τα δάχτυλα και τα χέρια σας, βάλτε μια μικρή ποσότητα στα δάχτυλά σας ή στην παλάμη του χεριού σας και τρίψτε τα χέρια σας για να τα ζεστάνετε. Τώρα αγγίξτε την περιοχή όπου σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το λιπαντικό. Δώστε προσοχή στο πώς το δέρμα έχει διαφορετικά συναισθήματα από το άγγιγμα χωρίς λιπαντικό. Εάν χρησιμοποιείτε lubricantsμε βάση το νερό , δείτε πόσος χρόνος χρειάζεται για να στεγνώσει - θα θελήσετε να μάθετε για το χρόνο που απαιτείται για την εκ νέου εφαρμογή.

 

Πού και πώς το βάζετε;
Πρέπει να βάλετε λιπαντικό στο σώμα σας καθώς και σε οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείτε. Τα δάχτυλα, τα παιχνίδια ή τα μέρη του σώματος των άλλων ανθρώπων περιλαμβάνονται εδώ. Η λίπανση μόνο ενός ατόμου / παιχνιδιού θα λειτουργήσει, αλλά θα είναι πολύ καλύτερο αν όλα τα παιχνίδια και οι άνθρωποι που εμπλέκονται έχουν λίγο λιπαντικό πάνω τους.
Εάν χρησιμοποιείτε το λιπαντικό για σεξουαλική επαφή, προχωρήστε και βάλτε κάποια ποσότητα στον εαυτό σας. Αυτό είναι απαραίτητο για την επαφή με το ορθό, αλλά ισχύει και για την κολπική επαφή.

Ελέγξτε την ημερομηνία λήξης!
LUBRICANTS εξαντλούνται και έχουν ημερομηνία λήξης - είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ημερομηνία αναφέρεται στη διάρκεια ζωής του λιπαντικού που δεν έχει ανοιχτεί. Τα περισσότερα lubricants χάσουν την αποτελεσματικότητά τους μετά από λίγο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν υγειονομική δράση, οπότε αν είναι παλιά, είναι πιθανό ότι η χρήση τους θα μπορούσε ακόμη και να οδηγήσει σε μολύνσεις. Σε περίπτωση αμφιβολίας, μην το διακινδυνεύσετε και ανανεώστε τη συλλογή σας.

Τι γίνεται όμως με το πρωκτικό παιχνίδι;
Εάν υπάρχει κάποιο είδος πρωκτικής διείσδυσης, πρέπει να εμπλέκεται το λιπαντικό.
Ο πρωκτός δεν δημιουργεί το δικό του λιπαντικό όπως ο κόλπος και χρησιμοποιώντας λιπαντικό μειώνετε τον κίνδυνο καταγμάτων των πιο ευαίσθητων ιστών. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα παχύτερο (συμπυκνωμένο) λιπαντικό για πρωκτικό σεξ. Συνιστάται συχνή χρήση και συντήρηση λίπανσης καθ' όλη τη διάρκεια της act. Χρησιμοποιήστε αναλγητικά lubricants για πρωκτικό σεξ . πάντα με προσοχή. Η ευχαρίστηση απαιτεί experience και σαφή όρια. Πάνω απ 'όλα, ακούστε το σώμα σας.


Μπορεί ένα λιπαντικό να χαλάσει τα σεντόνια μου;
Τα περισσότερα lubricants με βάση το νερό δεν θα λεκιάσουν τα σεντόνια και τα μαξιλάρια, αλλά αυτό δεν αποτελεί εγγύηση. Σας συνιστούμε λοιπόν να το χρησιμοποιήσετε προσεκτικά (ή με τη χρήση μιας μεγάλης πετσέτας) στα αγαπημένα σας σεντόνια. Πολλά lubricants με βάση τη σιλικόνη και το λάδι σίγουρα θα λεκιάσουν, αλλά ορισμένες εταιρείες προσφέρουν συμβουλές για το πώς να αφαιρέσετε λεκέδες από τα καλύμματά σας

Share this post

comments (0)

No comments at this moment